Rikhardinkatu 3, 00130 Helsinki • +358 (0)50 470 5298 •

Suorita teosvaraus

Voit varata teoksen nähtäväksesi oheisella lomakkeella.

Gallerian henkilökunta suorittaa varauksen ja ilmoittaa miten teos on nähtävissä.

 

Mikä Myyntikokoelma?

Myyntikokoelma perustuu pääosiltaan Galleria Katariinassa näyttelyn pitäneiden taiteilijoiden teoksiin ja gallerian Taiteilijakirjojen myyntikokoelmaan. Mukana on myös teoksia taiteilijoilta, jotka ovat olleet Helsingin Taiteilijaseuran jurytetyissä erikoisnäyttelyissä, Galleria Rantakasarmissa tai Malmitalon galleriassa. Myyntikokoelman teosten katsomisesta luonnossa pitää sopia erikseen gallerian henkilökunnan kanssa, ks. Ostaminen ja varaaminen.

Myyntikokoelmassa, kuten myös Galleria Katariinassa, esitellään korkeatasoista nykytaidetta laajasti: maalauksia, veistoksia, grafiikkaa, tilataidetta, installaatioita, valokuvia, performansseja, piirustuksia jne. Mukana on sekä uransa alussa olevia, että urallaan pidemmälle ehtineitä tekijöitä.

Galleria Katariina

Galleria Katariina on Helsingin Taiteilijaseuran vuonna 1981 perustettu galleria, jonka näyttelyohjelma rakentuu kaikille ammattitaiteilijoille avoimen, kaksi kertaa vuodessa järjestettävän valtakunnallisen haun perusteella. Näyttelynpitäjät valitsee näyttelytoimikunta, jossa on nejä taiteilijajäsentä ja galleristi.

Näyttelyitä Galleria Katariinassa (Kalevankatu 16, 00100 Helsinki) on vuodessa 17. Niiden yhteydessä järjestetään taiteilijatapaamiset ja muutaman kerran vuodessa esitelmiä, teemailtoja tai muita tapahtumia. Taiteilijakirjojen myyntikokoelma on esillä galleriassa.

Ostaminen ja varaaminen

Asiakas voi varata teoksen muutamaksi päiväksi. Varauksia otetaan vastaan myös netin kautta, puhelimitse ja sähköpostitse. Varaus ei ole sitova. Suurin osa teoksista ei ole fyysisesti gallerian tiloissa. Varauksen saavuttua gallerian henkilökunta ottaa yhteyttä ja sovitaan, miten ja milloin teosta voi tulla katsomaan. Ostosta tehdään myyntisopimus ja maksun voi suorittaa joko laskulla, kortilla tai käteisellä. Kysy myös osamaksumahdollisuutta.

Helsingin Taiteilijaseura

Yli 750 helsinkiläisen ammattikuvataiteilijan järjestö on perustettu vuonna 1967 valvomaan ja edistämään kuvataiteilijoiden ammatillisia etuja, sekä kasvattamaan kuvataiteen tuntemusta muun muassa koulutus- ja näyttelytoiminnalla. Julkaisemme valtakunnallista Galleriaopasta kaksi kertaa vuodessa.

Tärkeimmät toimintamuotomme ovat

  • Galleria Katariina
  • Taidelainaamo
  • Kuvataideopetus
  • Galleria Rantakasarmi
  • Muu näyttely- ja tiedotustoiminta
  • Kuvataiteilijoiden edunvalvonta

Lue lisää nettisivuiltamme

Palvelun suunnitteli Matti Knaapi ja toteutti La&La.